LUETTELO KATALOG CATALOG

pakattu: maailma rompuilla
lasipalatsin näyttely 24.4.-30.5.1999

avoinna ti-pe 12-20, la-su 12-18
puh. 09-6126 5714
fax 09-6126 5715

Romput myy:

 

lasipalatsin mediakeskus esittää

pakattu: maailma rompuilla -näyttely sekä sen alkusysäyksenä
järjestettävä TSÄP!-tapahtuma ovat nuoren Lasipalatsin Mediakeskuksen tuotantoa. Idean sai talon toimitusjohtaja Marianna Kajantie tutustuessaan alkuvuonna Cannesin Milia -messuilla multimediatöihin ja -tekijöihin.
Parissa kuukaudessa koottu laaja, yli 50 rompun näyttely mahdollistui brysseliläisen multimedia-asiantuntija Yves Bernardin ansiosta sekä mediatutkija, Meteori Books Oy:n toimitusjohtaja Tapio Mäkelän ammattitaidolla - sekä Mediakeskuksen henkilökunnan pioneerihengellä.

Esillä olevat romput ovat osa laajaa kansainvälistä tuotantoa. Alkuperäinen näyttelysisältö oli jopa nähtävillä olevaa laajempi ja monipuolisempi, mutta karsiutui käytännön syistä: oikeusneuvottelujen, saatavuusongelmien tai
teknisten hankaluuksien takia.

Seitsemälle tietokoneelle on asennettu kullekin vajaa kymmenen romppua. Vaikka cd-romppujen sisältötuotanto on rikasta, monipuolista ja nopeasti kehittyvää, romput ovat monelle aivan uusi tuttavuus. Näyttelyllä annamme Lasipalatsin asiakkaille tilaisuuden katsella romppuja rauhassa - ja mikä parasta, nyt niitä voi myös ostaa!
Näyttelyn suunnittelussa ovat Yves Bernardin ja Tapio Mäkelän lisäksi olleet mukana mm. Hilkka Högström, Kimmo Lehtonen ja Aini Tolonen.
Näyttelyarkkitehtuurista vastaa Jaakko Pesonen, tekniikasta Hannu Aronsson ja käyttöliittymäsuunnittelusta Rasmus Vuori.

e-mail: info@lasipalatsi.fi